APARTAMENT CORPORATE

APARTAMENT CORPORATE

De la 150.00 lei/noapte

Rezervarea Dvs.

Corporate Apartment înglobează confortul unui apartament cu 2 camere cu facilitățile unei camere de hotel: două dormitoare cu paturi matrimoniale, o baie spațioasă cu mașină de spălat și cadă, o bucătărie complet echipată (frigider, aragaz, cafetieră, veselă și tacâmuri), centrală termică proprie, aer condiționat și o conexiune stabilă la internet. Reprezintă soluția ideală pentru delegațiile de serviciu împreună cu partenerii de afaceri, aflându-se la 5 minute de Palatul Culturii (Centrul de Afaceri Palas Iași) cu mașina și la 7 minute de Piața Unirii/Centrul Civic cu mașina. Fiind situat la 4 minute de Parcul Copou cu mașina și la 6 minute de Mitropolia Moldovei și a Bucovinei cu mașina, asigură o experiență turistică facilă și de neuitat a orașului Iași.

Apartamentul Corporate este localizat pe Șoseaua Păcurari, Nr.1, Iasi.

TARIFUL  pentru o noapte de cazare  INCEPE   de la 150 LEI, în funcție de numărul persoanelor și de perioada închirierii.

IMPORTANT: Dacă doriți să efectuați plata în avans cu CARDUL, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40 749 014 431.